Testi problémák

#Testi problémák

1089 db cikk a témában

Hogyan csókolózz fogszabályzóval?
#fogszabályozás
2015.11.16.

Hogyan csókolózz fogszabályzóval?

Sokak számára az egyik legnagyobb félelem a fogszabályozóval kapcsolatban, hogy hogyan lehet vele együtt csókolózni. Amikor „drótok állnak ki” az ember szájából, és egy fémkapocs választ el kedvesed szájától... Segítünk, hogy leküzdd a félelmedet.

#mell
2015.11.12.

Befelé forduló mellbimbó fiúknál - A szakértő válaszol

15 éves fiú vagyok és van egy nagy problémám: befelé forduló mellbimbóm van. Azon gondolkodtam, hogy meg lehetne-e ezt változtatni sebészeti beavatkozás nélkül. Néha, amikor hideg van, rendes irányba kifordulnak, ám ez sosem tartós. Nem vagyok túlsúlyos, de nem is sportolok. Egy kis fizikai tevékenység vajon segítene?

#szemölcs
2015.11.11.

Szemölcsök: hogyan szabadulhatunk meg tőlük?

Fiatalokon és felnőtteken is jelentkezhet, a pattanások után a második leggyakoribb bőrprobléma. Többféle típust különböztetünk meg, köztük is legismertebb a közönséges szemölcs, a verruca vulgaris.

#elpirulás
2015.11.07.

Elpirulás - Lehet, hogy szociális fóbiám van?

14 éves vagyok, és szerintem szociális fóbiám van. Most kerültem középiskolába, és sokan csúfolnak amiatt, hogy szinte mindenen elvörösödöm. - A szakértő válaszol.

#fog
2015.11.04.

4 tény a fogszabályozásról

Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar fogszakorvos, esztétikai fogászati specialista.

#nőgyógyász
2015.10.28.

Nőgyógyászhoz mész? Ezt a 7 dolgot ne felejtsd el elmondani!

Nem könnyű az intim dolgokról beszélni, de még nehezebb, amikor a lábaid a kengyelben vannak, védtelennek, sebezhetőnek érzed magad. Bármilyen kínos és kényelmetlen a találkozó, mindenképpen mondd el az alábbi dolgot a nőgyógyászodnak.

#nátha
2015.10.27.

Lábalj ki a náthából!

Itt van az ősz, vele együtt pedig a hideg, ködös reggelek, mikor a szürke hétköznapok után nagyon örülünk egy-egy kósza napsugárnak. Örülnek a vírusok is, melyek velünk együtt kapnak ilyenkor új erőre, és a napsütés csalóka hatása miatti felületes öltözékünk segítségével készek a támadásra.

#ősz
2015.10.25.

Hogy reagál az agyunk az ősszel járó változásokra?

Az esték egyre hűvösebbek, a levelek elkezdtek hullani és minden srác csak a fociról beszél. Az ősz tipikus jelei. Ahogy a nappalok egyre rövidülnek, valamint az idő egyre hűvösebb, az agyad és a tested több módon is reagál az évszakváltásra: a hangulatod és az alvási szokásaid is változnak.

#bőr
2015.10.20.

Tanácsok a feszes bőrért

Előfordulhat, hogy fogyókúrával már elérted az álomtestsúlyodat, de még mindig nem vagy elégedett a tükörképeddel - méghozzá a fogyás után visszamaradt, megereszkedett bőr miatt. Elsőre talán bonyolultnak tűnik ismét feszessé tenni a bőrödet, de ha megfogadod az alábbi tanácsokat, és kicsit odafigyelsz a testedre, a bőröd rugalmasságának visszanyerése egyszerűbb lesz, mint gondolnád.

#pattanás
2015.10.17.

Pattanások és kezelésük

A pattanások a kamaszkor velejárói. Vannak, akiknek jobban meggyűlik a baja velük, míg a szerencséseknek alig jut belőlük. Akár így, akár úgy, kezelésüknél nem árt néhány szabályt betartani.

#köröm
2015.10.13.

Mit mond a körmöd az egészségedről?

Tudtad, hogy a körmöd állapota utalhat az egészségi állapotodra? Egy kis fehér folt itt, egy kis rózsás árnyalatú folt ott, vagy valami hullámzó duzzanat amott, mind-mind valamilyen betegség jele lehet a szervezetedben.

#haj
2015.10.04.

Házi receptek hajnövesztéshez

Egészséges és fényesen csillogó hajat szeretnél, de nem tudod, hogyan érhetnéd el? Tudtad, hogy bizonyos anyagok használata gyorsítja a hajnövekedést? Most megtudhatod, melyek ezek!