Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#hercegnő
2017.09.01.

Fiúk, akiket jobb, ha elkerülsz

Szeretnéd magad hercegnőnek érezni választottad oldalán? Akkor bizony jó, ha alaposan megnézed, kivel vagy együtt és messze elkerülöd a következő pasitípusokat

#gentleman
2017.08.25.

10 tipp, hogyan legyél gentleman

Világunkban a gentleman szónak sok jelentése lehet. Utalhat a nagylelkűségre, vagy a szolid megbízhatóságra, de eszünkbe juthat róla az 50-es évek filmjeinek férfiideálja is. Hogyan válhatsz Te is a lányok álmává?

#iskola
2017.08.24.

Aggódsz az iskolakezdés miatt?

Az egész előző tanév egy merő stressz volt számodra, és máris itt van a következő? Tedd félre a stresszt, nem éri meg! Nézz szembe a régi félelmeiddel!

#önértékelés
2017.08.22.

Néhány tanács a beilleszkedéshez

Nem találod a helyed? Mindenki könnyen elvegyül a társaságban körülötted, te pedig egyedül érzed magad? Ha megfogadod tanácsainkat, élhetőbbé válnak a hétköznapjaid, és a kapcsolatod a környezeteddel kiegyensúlyozott lehet.

#csúfolódás
2017.08.18.

Csúfolódás, a lélek mérge

Egyre több tinédzser fekszik a kés alá, mert nem bírják tovább elviselni a folytonos iskolai csúfolódást. Vajon megoldja a problémát, ha az orruk kisebb lesz vagy a fülük nem áll szét? Hogyan segíthetünk rajtuk?

#depresszió
2017.08.16.

9 mondat, amit sose mondj egy depressziósnak

Az emberek gyakran feltételezik, hogy egy kedves megjegyzés vagy néhány szó, ami egy rossz napon felvidít bennünket, ugyanúgy segít a depresszióban szenvedőknek is. Ez azonban nem ilyen egyszerű.

#közösségi oldalak
2017.08.16.

5 dolog, amit online soha!

Ha közösségi oldalakon lógsz a barátaiddal, könnyen elfelejtheted, hol a határ. Vannak bizonyos témák, amiket kizárólag négyszemközt vagy személyesen szabad megbeszélni, hiszen nem tartozik másra. Cikkünkben megtalálod azt az 5 dolgot, amit soha nem szabad feltenned az internetre.

#szakítás
2017.08.08.

Ha szakítani kell

Talán nincs is annál rosszabb, mint amikor egy cetlin szakítanak veled. Mondjuk az exbarátom ezzel nem értene egyet, egy elektronikus levélben szakítottam vele 2 nappal a 4 hónapos fordulónk után. Nem tudom melyik volt a rosszabb - a tény, hogy minden barátom előbb tudott róla, szakítani fogok vele, vagy hogy megtartottam a 10 ezer forintos Spiderman 2 Special Edition DVD-jét

#visszautasítás
2017.08.07.

A visszautasítástól való félelem: mihez kezdj vele?

Nem minden szerelem valósul meg. Hiszen te is tetszel olyanoknak, akik neked nem. Hogy mi ilyenkor a teendő? Hát, finoman közölni vele, hogy ne reménykedjen! Semmiképpen ne űzz gúnyt belőle, és ne nevesd ki! Neked se esne jól, ha valaki így viselkedne veled.

#beilleszkedés
2017.08.04.

Nem tudod elengedni magad társaságban?

Egyre több fiatal számára probléma, hogy úgy érzi, nem tud beilleszkedni a társaságba, nem érzi jól magát csak néhány erősebb feles után. Tényleg ez lenne az egyetlen megoldás? Azért fogadjanak el, mert annyira piás vagy, hogy már gátlástalanul megteszel bármit?

#kamaszkor
2017.07.29.

Merre tovább? Útravaló a kamaszkorhoz

A kamaszkor ott kezdődik, hogy nem érted, hogyan lehet ilyen értetlen és maradi szülőknek ilyen tökéletes gyerekük, mint te. Ilyenkor a kamasz érzi, hogy le kell válnia a szüleiről, önállósulni akar, de ez egyben frusztrációt is okoz a lelkében. Hiszen minden változás fájdalommal jár.

#izgalom
2017.07.28.

Beteges izgalom fellépés előtt - A szakértő segít

"6 éve hegedülök már, azt mondják, tehetséges vagyok... De ha játszanom kell, akár otthon, akár fellépésen, betegesen izgulok. Remeg a kezem, a lábam... Mért van ez? Mit lehetne ellene tenni? Szedjek nyugtatót?"

#szülő
2017.07.26.

Az őrületbe kergetnek a szüleid?

Szombat esténként minden barátod egy jó buliban lazít a hosszú, tanulós hét után, te pedig a szobádban gubbasztasz, mert a szüleid nem engedtek el? Győzködtél, kiabáltál, majd könnyes szemmel és ajtócsapkodással fejezted be a veszekedést, de még mindig nem mehetsz bulizni?

#nyári szünet
2017.07.25.

Mihez kezdjünk a szabadidőnkkel?

Szia! Megint ideülök melléd, jó? Végre mosolyogni látlak. Ja, hogy itt a vakáció, azért? Hát igen, nincs suli, nincs korán kelés, nem kell tanulni. Itt ez a nagy szabadság. Csak nehogy unatkozás legyen a vége!