Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

330 db cikk a témában

#távkapcsolat
2011.05.21.

Messziről jött szerelem

Adott egy fiú meg egy lány, akik találkoznak, megtetszenek egymásnak, egymásba szeretnek, és minden stimmel(ne), csak ott van közöttük több száz, vagy akár több ezer kilométer...

#megcsalás
2011.05.05.

Hogyan kezeljük hűtlen barátunkat?

Az élet nem mindig habostorta és néha szembe kell néznünk a csúf igazsággal. Egy hűtlen barát pont egy olyan csúf igazság, melyet nem nézhetünk ölbe tett kézzel. Ha már sok álmatlan éjszakát töltöttél azon gondolkodva, hogyan kezeld ezt a helyzetet, akkor most fellélegezhetsz, hiszen van belőle kiút.

#visszafogott
2011.04.09.

A visszafogottság szexi lenne?

A visszafogottság vagy a céltudatos támadás lehet eredményesebb az első randin? A pszichológusok elébe mennek a találgatásoknak: bebizonyították, hogy a bizonyos mértékű távolságtartás növeli a vonzerőt.

#testbeszéd
2011.03.11.

A pasik testbeszédének kódfejtése 1.

Akár most találkoztál a pasival, akár már hosszabb távon együtt vagytok, ezzel a testbeszéd útmutatóval megfejtheted választottad tetteinek értelmét. Azon túl, hogy a nyilvánvaló dolgokat biztosan értelmezni tudod Te magad is, mi most abban segítünk, hogy egy szempillantás alatt megfejtsd az adott pillanatban benne lejátszódó gondolatokat.

#randi
2011.03.07.

Miről beszélünk az első randikon?

A nők inkább romantikusak, a férfiak pedig karrier-orientáltak? Mindez a múlté, egy aktuális felmérésből sokkal inkább az derül ki, hogy a nők a munkáról, a férfiak pedig álmaikról és terveikről beszélnek szívesen. Legalábbis a randikon...

#korkülönbség
2011.03.01.

A korkülönbség buktatói

Sok tanulmányt olvashatunk manapság a különféle kapcsolatokról, többek között a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatokról. Azok a lányok, akik 18 alatt egy jóval idősebb partnert választanak, sokkal nagyobb eséllyel bonyolódnak bele a szexbe.

#facebook
2011.02.27.

A nők azt szeretik, ha bonyolult

Egy gyors szerelem lecke, különösen azok a fiúk számára, akik a lányokat kedvelik. Ha egy új lány tetszik, akármit teszel, ne engedd, hogy megtudja. Egy új kutatás szerint, ami a Facebook bevonásával készült, a nők azokhoz a pasikhoz vonzódnak leginkább, akik nehezen megszerezhetőnek tűnnek.

#ex
2011.02.19.

Ha szóba kerül az ex...

Valószínűleg csak idő kérdése, hogy az egyik randin szóba kerüljön az exed. De vajon mit érdemes elárulni a korábbi kapcsolatodról?

#farsang
2011.02.16.

Farsangi jelmezötletek

Hivatalos vagy egy farsangi buliba, de nincs ötleted, hogy milyen maskarába bújj? Lássuk a mi tippjeinket!

#Valentin
2011.02.14.

Tények a Valentin napról

Közeledik a Valentin nap, és ennek jegyében összeállítottam pár érdekességet az ünnepről.

#kapcsolat
2011.02.09.

Komoly kapcsolatra vágysz?

Flörtölgetsz, randizgatsz, tetszik is pár srác, de valahogy mindig másképpen alakulnak a dolgok? Lássuk, mi lehet az oka annak, hogy nem találod meg azt, akivel hosszútávon is összepasszolsz!

#együttjárás
2011.02.05.

Rendben van az, hogy a tinik huszonévesekkel járnak?

Egyszer volt egy barátom – őt Annának hívták –, aki találkozott egy nála 10 évvel idősebb sráccal. A kapcsolatuk elmélyült, mert mindketten szerették az Amerikai pite című filmet és a heavy metált...