2013.05.17.
0 perces olvasási idő
Egy remekbe szabott ételkülönlegességgel lepheted meg magad és barátaidat, ha elkészíted az általunk javasolt receptet. Fogyaszthatják chronosok is.
Hozzávalók:
- Csirkecomb 500g
- Sárgarépa 200 g
- Petrezselyemgyökér 200 g
- Alma 150 g
- Margarin 50 g
- Só, bors, zöldpetrezselyem ízlés szerint
Hogyan készítsük el?
A csirkecombokat kicsontozzuk, és jól kiverjük, hogy nagyobb legyen. A megtisztított zöldségeket kockákra vágjuk és megpároljuk. Sóval, kevés borssal, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük. A sózott hússzeletekre halmozzuk és hozzáadjuk az apró kockákra vágott almát. A csirkét felgöngyöljük, és hústűvel összefogjuk. Kimargarinozott tepsiben kevés vizet aláöntve készre sütjük. Diétás burgonyapürével tálaljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat kívánunk!