2013.06.15.
1 perces olvasási idő
Lepd meg vacsorára a családot ezzel a könnyen és gyorsan elkészíthető, lisztérzékenyek által is fogyasztható étellel!
Hozzávalók
- 3-4 db fél csirkemellfilé
- 800 g fagyasztott hasábburgonya
- 1 fej hagyma
- 100 g füstölt-főtt császárszalonna csík
- 200 g laskagomba
- 100 g Pannónia sajt
- Fűszerek: Kotányi Borsos grill,ételízesítő, só, morzsolt bazsalikom
- olaj
Elkészítése
- A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük. Fél óra múlva forró olajon hirtelen átsütjük a húst, majd félretesszük.
- A császárszalonnát csíkokra vágjuk, és kissé megsütjük, majd félretesszük.
- A maradék zsiradékon átpirítjuk a felszeletelt gombát.
- A fagyasztott burgonyát forró olajban megsütjük, jól lecsöpögtetjük, megsózzuk, és egy nagyobb tepsi alján szétterítjük. Egyenletesen elosztjuk rajta a húst, megszórjuk gombával és karikára vágott vöröshagymával, majd a reszelt sajttal.
- Forró sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
-
Tálalás előtt sült szalonnával díszítjük
Nehézség: közepes
Jó étvágyat kívánunk!