recept
#Receptek

Tepsis csirkemell lisztérzékenyeknek

2013.06.15.
1 perces olvasási idő

Lepd meg vacsorára a családot ezzel a könnyen és gyorsan elkészíthető, lisztérzékenyek által is fogyasztható étellel!

Hozzávalók

  • 3-4 db fél csirkemellfilé
  • 800 g fagyasztott hasábburgonya
  • 1 fej hagyma
  • 100 g füstölt-főtt császárszalonna csík
  • 200 g laskagomba
  • 100 g Pannónia sajt
  • Fűszerek: Kotányi Borsos grill,ételízesítő, só, morzsolt bazsalikom
  • olaj

Elkészítése

  • A csirkemelleket vékonyan felszeleteljük, kiklopfoljuk és befűszerezzük. Fél óra múlva forró olajon hirtelen átsütjük a húst, majd félretesszük.
  • A császárszalonnát csíkokra vágjuk, és kissé megsütjük, majd félretesszük.
  • A maradék zsiradékon átpirítjuk a felszeletelt gombát.
  • A fagyasztott burgonyát forró olajban megsütjük, jól lecsöpögtetjük, megsózzuk, és egy nagyobb tepsi alján szétterítjük. Egyenletesen elosztjuk rajta a húst, megszórjuk gombával és karikára vágott vöröshagymával, majd a reszelt sajttal.
  • Forró sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
  • Tálalás előtt sült szalonnával díszítjük

    Nehézség: közepes

Jó étvágyat kívánunk!

Kapcsolódó címkék

hús