2016.10.29.
1 perces olvasási idő
Rakott burgonya kicsit másképp. Nem csak ízletes, de könnyen és gyorsan elkészíthető. Lepd meg vele családod, barátaid, s a siker nem marad el! Ajánljuk gyomorfekélyben, chronban, epebetegségben és májproblémákban szenvedőknek is.
Hozzávalók: Nehézség: (könnyű)
- 1 kg héjában főtt burgonya
- 5 db keményre főtt tojás
- 20 dkg reszelt sajt
- 2 pohár tejfől
- 20 dkg darált hús
- 1 zacskó milánói makaróni alap por
- kevés olaj
Elkészítése:
- A burgonyát és a tojásokat karikára kell vágni,a darált húst meg kell piritani,hozzá adjuk a milánói alap porból elkészitett szószhoz,és még 5 percig eggyütt fözzük .
- Kiolajozunk egy nagyobb tüzálló edényt,és az aljára burgonya karikákat rakunk,majd tojás karikákat
- Jól megöntözzük a hússal összefőtt szósszal,majd leszórjuk reszelt sajttal,és megöntözzük tejföllel is
- Így folytatjuk míg a hozzávalók el nem fogynak,a tetejére tejföl és sajt kerül
- kb 20 perc alatt szép pirosra sütjük
Jó étvágyat kívánunk!