2013.05.16.
0 perces olvasási idő
Szinte nincs olyan ember, aki ne rajongana az olasz ételek, tészták iránt. Íme a ravioli, kicsit másképp, cukorbetegeknek is!
Hozzávalók: Nehézség: könnyű
- Étolaj
- 50 dkg csökkentett zsírtartalmú sajtos ravioli, főve
- 1 üveg tésztaszósz
- 2 gerezd fokhagyma áttörve
- 1 teáskanál szárított bazsalikom
- 1/2 csésze reszelt, csökkentett zsírtartalmú mozarella sajt (tetszés szerint)
Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 190 ° C-ra.
2. Egy közepes hőálló üvegtálat kiolajozunk és az aljára fektetjük a raviolikat.
3. Egy közepes méretű tálban összekeverjük a tésztaszószt, fokhagymát és bazsalikomot, majd a raviolira öntjük és összekeverjük. Majd az egészet 30 percig sütjük.
4. Tetszés szerint megszórhatjuk mozarella sajttal. Visszatesszük a sütőbe és további 10 percig sütjük, hogy a sajt ráolvadjon.
Jó étvágyat kívánunk!