2013.04.09.
0 perces olvasási idő
Igazi lélekmelegítő a a fűszeres, gőzölgő, sajtszószos csirke ezeken a barátságtalan ködös napokon. Hidd el, utána Te is másképp fogod látni a világot!
Hozzávalók:
- 2 ek olívaolaj
- 50 dkg csirkemellfilé
- 3 dl tejszín
- 1 kis doboz (kb. 150 g) natúr krémsajt
- 1 ek reszelt parmezán sajt
- 1 ek finomra vágott friss tárkony
- 1 csomag szélemetélt
Elkészítése:
- Az olajat forrósítsuk fel, tegyük bele a nagyobb kockákra vágott csirkehúst.
- Pirítsuk fehéredésig, sóval, borssal fűszerezzük. Kevés vizet aláöntve, lassú tűznél pároljuk puhára.
- Ezután keverjük hozzá a tejszínt, a krémsajtot, a parmezánt és a tárkonyt.
-
A mártást fűzzük be sűrűre, majd a közben már kifőtt tésztára halmozva kínáljuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat kívánunk!