2010.01.14.
1 perces olvasási idő
Az alábbi egytálétel igazán finom, laktató, és könnyen elkészíthető étel. Lepd meg vele családod, barátaid!
Hozzávalók:
- 40 dkg spagetti
- 40 dkg borjúhús
- 15 dkg vöröshagyma
- 15 dkg zöldpaprika
- 10 dkg paradicsom
- 6 dkg vaj
- 3 dkg zsemlemorzsa
- pirospaprika
- só
- olaj
Elkészítése:
- A spagettit sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, és az olvasztott vajjal összekeverjük.
- Az apróra vágott hagymát olajban aranysárgára pirítjuk, megszórjuk pirospaprikával, majd beletesszük a nagyon apróra vágott borjúhúst.
- Megsózzuk, és kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.
- Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tűzálló tálba tesszük a spagetti felét.
- Ráhelyezzük a borjúhúst, tetejére rakjuk a vékony karikára vágott paprikát és paradicsomot.
- Befedjük a maradék tésztával és meglocsoljuk a hús levével.
- Közepes hőmérsékletű sütőben 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat kívánunk!
Nehézség: könnyű