2013.09.16.
0 perces olvasási idő
Szeretnél egy könnyen, gyorsan elkészíthető levest, ami hidegen tökéletes? Itt egy orosz leves receptje, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.
Hozzávalók:
- fél pohár uborkalé
- 1 pohár főtt burgonya apró kockákra vágva
- 2 friss kígyóuborka felkockázva
- 2 evőkanál kapor apróra vágva
- 1/2 evőkanál petrezselyemzöld
- 1 evőkanál gluténmentes mustár
- 1 mokkáskanál őrölt feketebors
- 1 pohár újhagyma karika
Lé:
- 1 pohár kefir
- 1 pohár tejföl
- 1 citrom leve
- víz
- só
Elkészítés:
A hozzávalókat belekeverjük az 1l lébe, majd néhány órára behűtjük. Hidegen fogyasszuk.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!