2013.09.05.
0 perces olvasási idő
Eleged van már azokból az ételekből, amik leterhelik a gyomrod? Amik után úgy érzed, hogy mozdulni sem bírsz? Készítsd el a lentebbi recept alapján a szárnyas hússalátát, és nem lesznek ilyen problémáid! Chronnal és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják ezt a salátát.
Hozzávalók:
- Csirkemell 150 g
- Burgonya 400 g
- Alma 200 g
- Fejessaláta 1 db
- Kefir 100 ml
- Só, citromlé, fehér bors, kevés mustár ízlés szerint
Elkészítés:
A megfőtt csirkemellet a főtt, meghámozott burgonyát, az almát, a megmosott, leszárított fejessalátát vékony csíkokra vágjuk.
Kefirből, mustárból, citromlével, kevés sóval és borssal öntetet készítünk, majd óvatosan összekeverjük a többi hozzávalóval.
Készíthetjük bármilyen maradék sült húsból is.
Tálaláskor friss zöldpetrezselyemmel vagy kaporral díszíthetjük.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!