2022.03.23.
0 perces olvasási idő
Ha csontritkulásos, chronos, cukorbeteg vagy vegetáriánus vendégeid érkeznek, bátran kínáld őket ezzel az egyszerűen elkészíthető étellel.
Hozzávalók:
- Trappista sajt 200 g
- Félzsíros tehéntúró 150 g
- Gépsonka 60 g
- Kefir 100 ml
- Só, zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A sajtot forró vízben megolvasztjuk, alufóliára tesszük, és vékonyan kinyújtjuk.
A félzsíros tehéntúrót a kefirrel, az apróra vágott zöldpetrezselyemmel simára keverjük, ízesítjük sóval, és rákenjük a kinyújtott sajtra.
Vékony sonkaszeletekkel a túrót beborítjuk, és feltekerjük.
Lehűtve tálaljuk, friss zöldpetrezselyemmel vagy bazsalikommal díszítjük.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!