2018.08.18.
0 perces olvasási idő
Olyan ebédet vagy vacsorát szeretnél csinálni, ami után mindenki megnyalja a tíz ujját? Készítsd el alábbi receptünk alapján a csőtésztát és a hatás garantált! Bátran fogyaszthatják hízni vágyók is.
Hozzávalók:
- fél kg csőtészta
- 20 dkg párolt gomba
- 1 kg húsból készített borjú- vagy sertéspörkölt
- fél liter paradicsommártás
- 15 dkg sajt
Elkészítés:
Megfőzzük a tésztát. Tűzálló tálban soronként lerakjuk a tésztát, majd a párolt gombát, majd az apróra vágott pörköltet. Felül legyen a tészta. Ráöntjük a paradicsom mártást, majd rászórjuk a sajtot. Előmelegített sütőben mérsékelt lángon kb. negyedórán keresztül sütjük.
Nehézség: közepes
Jó étvágyat!