Lélek

#Lélek

1435 db cikk a témában

#pasi
2018.08.19.

Mi NEM kell a pasiknak? - Útmutató lányoknak

Jaj, ezek a pasik! Nem, nem olyan egyszerűek, mint ahogy el szeretnék hitetni magukról, de most lerántjuk a leplet - ismerd meg a pasikat igazából! Íme, a legfőbb dolgok, ami a pasikat kiborítja.

#kamaszkori depresszió
2018.08.10.

Az én kamaszkori depresszióm története

Név nélkül mesélem történetemet, kamaszkori depresszióban szenvedtem. Emlékszem, hogy azt mondták nekem, a középiskolai éveknek kellett volna a legszebbeknek lennie az életemben, de nekem életem egyik legrosszabb időszaka volt.

#szerelem
2018.08.10.

7 dolog, amit sose tégy meg egy fiú kedvéért

Ha teljes életet akarunk élni, bizonyos dolgokról sosem szabad lemondani egy fiú kedvéért. A szerelem erőteljes érzelem, de ettől még nem kell, hogy minden lépésünket ez határozza meg. Persze törődnünk kell másokkal is, de a saját boldogságunkat nem szabad érte feláldozni.

#szexualitás
2018.08.01.

Szexuális erőszak

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy csak az erőszakos közösülés számít erőszaknak, de minden olyan szexuális tartalmú cselekedet ide tartozik, amibe a másik nem egyezett bele. Szexuális bántalmazásnak számít az is, ha valaki beleegyezés nélkül tapiz, mutogatja magát meztelenül, vagy a másik akarata ellenére pornográf tartalmakat nézet vele.

#jelenlét
2018.07.26.

Jelenlét vagy meditáció?

Biztosan hallottad már ezt a két fogalmat, úgy gondoltam, írok róluk, hogy érzékelhesd a kettő közti különbséget.

#facebook
2018.07.01.

Facebook és valóság

Bepillantást nyerhettem egy igazán szép, és „tökéletes” lány online mindennapjaiba, és elfogott a döbbenet. Gondolom, neked is ismerős az érzés, amikor a Facebook kezdőlapot böngészve, rábukkansz egy tökéletes emberre, és azt kívánod, bárcsak olyan lennél, mint ő! Aztán belenézel a tükörbe, és elkezded keresni a hibákat.

#felvilágosító óra
2018.04.22.

Felvilágosító óra? Vicces… Ki fog kérdezni?

A felnőttek szerint - akik ezt az egészet kitalálták - nyilván a tiniknek kellene kézzel-lábbal jelentkezni. De könyörgöm, ki olyan elvetemült, hogy szénné égeti saját magát az egész osztály előtt? Max azt tudom elképzelni, hogy poénból. De én tuti még úgy sem, köszi!

#kapcsolat
2018.04.02.

19 titok a nőkről, férfiaknak

Mit keresnek a nők? Azoknak, akik valaha is feltették már ezt a kérdést, mi megtaláltuk a választ: most megosztunk 19 párkapcsolati tippet, melyek egészséges, boldog párokkal végzett tanulmányokon és a nemi szerepek változásán alapulnak.

Csoki és menstruáció - Miért kívánod annyira?
#csoki
2018.03.16.

Csoki és menstruáció - Miért kívánod annyira?

Bizonyára te is tapasztaltad már, hogy a menstruációt megelőző napokon háromszor annyit bírsz enni, mint máskor, és azokon a napokon bármit megtennél egy kocka csokiért. Mindezért a hormonváltozás felelős, de mégis hogyan? Lehet valamit tenni ellene?

#lelki segély
2018.02.12.

Lelki gondok? Ők segíthetnek!

Lelki gondok kínoznak? Esetleg egy barátod szorul segítségre? Listánkból megtudhatod, hogyan érheted el a legközelebbi lelkisegély-szolgálatot!

#valentin nap
2018.02.10.

A legjobb e-képeslap-oldalak 2017-ben

Szerelem – nehezen megfogható? Sekélyes és egyedi? Vagy természetes, letisztult és valódi? Tudom, hogy az utóbbit ismeritek, és van egy olyan érzésem, hogy meg akarjátok osztani azt a bizonyos magától értetődő, valódi, természetes érzést.

#kényszer
2018.01.22.

Mr. Monk, a kényszer iskolapéldája

Ismét egy sorozat, ami azáltal lett vicces és érdekes, hogy központi figurája pszichés problémákkal küzd: a nyomozó kényszer és felsorolhatatlanul sok fóbia mellett próbálja felderíteni a bűnügyeket.

#női testbe zárt férfi lélek
2018.01.11.

Női testbe zárt férfi lélek

Nagyon összetett témáról van szó, főleg egy kívülálló nézőpontján keresztül szemlélve. Mindenfélének titulálnak egy olyan személyt, aki nőnek született, de nem érzi annak magát - vagy éppen fordítva. A legtöbb megnevezés sértő, és kirekesztő, pedig ő is ember. Elmesélek egy igaz történetet.

#félénkség
2017.12.04.

Így küzdheted le bénító félénkségedet

Van, aki könnyen veszi az új helyzeteket, lazán teremt kapcsolatokat, veti magát bele egy társalgás közepébe. Mások nehezen oldódnak, így távolságtartónak gondolják őket, pedig a félénkség mögött gyakran meleg szív, sziporkázó elme lapul. Íme néhány jó tanács arra, hogyan küzdd le a félénkséged.