Lélek, szerelem

#Lélek #szerelem

330 db cikk a témában

#barát
2014.02.12.

Mit tegyél, ha beleszeretsz a legjobb barátodba?

Ha már tápláltál érzelmeket az egyik legjobb barátod iránt, tudod, hogy az milyen ijesztő is tud lenni. Vajon el kellene mondanod a legjobb barátodnak, hogy szereted őt? Mi lesz, ha nem szeret viszont – megszakad a barátságotok? Biztos, hogy szerelmes vagy belé?

#barát
2014.02.09.

Lehetünk barátok az exemmel?

Létrejöhet vajon barátság szakítás után? A válasz nem is olyan egyszerű. Miért ne lehetne valaki barátságban az exével?

#karácsony
2013.12.19.

Ajándékozz időt! Öt darab ötalkalmas ajándékötlet

Válság van. Ennek ellenére az embereket decemberben elborítja a konzumidiotizmus, hordákban hömpölyögnek az áruházakban tárgyakra vadászva. Bocsánat az erős szavakért! De már túl hangosan szól a Jingle bells mindenütt, túl sok már november közepétől a girland és futófény.

#utazás
2013.12.15.

Világjáró pszichológus: tó a magasban, a Titicaca-tó

A dél-amerikai Peru egyik, turisták által leglátogatottabb helye a Titicaca-tó,a MacchuPichu és a Nasca vonalak mellett. A világ legmagasabban fekvő, hajózható tava, 3823 méteren fekszik, enyhén sós, és kb. 8300 négyzetkilométer területű.

#iszlám
2013.11.13.

Világjáró pszichológus: az iszlám nők öltözködése

Minden más vallásnál könnyebben felismerhetőek az iszlám hit női követői, mégpedig a ruházkodásukról. Testük különböző részeit kendővel, egyéb nagy anyag-darabokkal fedik, van, hogy csak a fejüket, de szélsőséges esetben a szemük sem látszik ki a lepel alól.

#barát
2013.11.10.

Az exem vissza akar kapni!?

Kedves Szakértő! A volt barátom teljes mértékben meg van róla győződve, hogy halálosan szerelmes belém! Már körülbelül egy éve, hogy szakítottunk, de azt mondta, hogy ez volt élete eddigi legnagyobb hibája.

#szakítás
2013.11.07.

10 dolog, amiből tudod, hogy túl vagy az Exeden

Már 4 hónapja jártam egy sráccal, akit igazán szerettem, amikor egyszer csak vége lett, -teljesen feldúlt a dolog. Így hát elkészítettem ezt a kis listát, barátok és tinédzserek segítségével, hogy te is tudd, mikor vagy túl az Exeden.

#önbizalom
2013.10.22.

Hogyan növeld az önbizalmadat?

Mindannyian emberek vagyunk, és vannak hibáink. Még ha a fizikai megjelenésed vagy szociális képességeid nem is olyanok, mint amilyeneket kívánsz, ez nem jelenti azt, hogy kevesebbet érsz, mint bárki más, vagy ne lehetne okod arra, hogy higgy magadban. Cikkünkben az önbizalom fejlesztéshez adunk tippeket.

#iszlám
2013.10.18.

Világjáró pszichológus: a nők helyzete az iszlámban

Ha csak felszínes ismeretekkel rendelkezünk az iszlám kultúráról, könnyedén megsajnálhatjuk az ott élő néket, azt gondolván, milyen elnyomott sorban tengetik szerény, kendő mögé bújtatott életüket. Amikor viszont a mélyére nézünk a valóságnak, azt lájuk, hogy korántsem ilyen sanyarú a helyzet, az iszlám nők igenis hatalommal és saját döntési joggal rendelkeznek.

#iszlám
2013.09.18.

Világjáró pszichológus: az iszlám

Mi jut eszünkbe, amikor először halljuk a szót: iszlám? Egy vallás, amiről keveset tudunk, amiről a média és tv-műsorok talán a következő szavakat ültetik el bennünk: ruhaneművel eltakart emberi arcok, a nők emberi jogainak semmibe vétele, talán háború, terrorizmus, robbantások, öngyilkos merényletek. De nézzük csak meg egy kicsit közelebbről a dolgot!

#zaklatás
2013.09.17.

Mi az a bántalmazás?

Valami nem az igazi. Nem tetszik, ahogyan Veled bánnak, de nem tudod eldönteni, hogy ez most bántalmazás-e?

#szerelem
2013.08.22.

Megijeszt a szerelem?

Elhívni valakit első randira nem mindig jön természetesen... elvörösödsz, izzadni kezdesz és elcsuklik a hangod. De van pár alapvető dolog, amivel fejlesztheted az önbizalmad, és növelheted a sikeredet a szerelemben.

#szerelem
2013.06.24.

Találd meg önmagad egy kapcsolatban!

Egy jó kapcsolat az egekig repíthet, de teljesen össze is törhet. Hogyan tarts fenn egy kapcsolatot úgy, hogy ne veszítsd el önmagadat sem? Cikkünkben válaszokat találsz a kérdésre.