2013.10.21.
0 perces olvasási idő
A ragut Európa-szerte ismerik és élvezettel fogyasztják. Készítsd el Te is! Vashiányos vendégeid is falatozzanak!
Hozzávalók:
- 50 dkg máj (disznó, csirke, liba vegyesen)
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 dl száraz fehérbor
- 2 evőkanál szójaszósz
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- majoranna
- pici olaj
Elkészítés:
A hagymát apróra felszeletelem, az olajon megfuttatom. Hozzáadom a felszeletelt májat, és együtt pirítom, míg a máj világos lesz. Sózom, borsozom, és felöntöm egy pohár vízzel. Amikor a víz már majdnem teljesen elfőtt, hozzáöntöm a bort, a szójaszószt, és beleteszem a petrezselyemzöldet, majorannát. Összerottyantom. Melegen, főtt rizzsel tálalom. A szójaszósz sós, ezért óvatosan sózzuk az ételt!
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!