2014.04.05.
0 perces olvasási idő
Egy gyors és finom előételt szeretnél készíteni? Akkor az alábbi receptünk pont neked való! Lehetetlen elrontani, tehát biztos társad lesz akkor is, ha vendégeket vársz. Bátran kínáld vele epebeteg, gyomorfekélyes, crohnos és májproblémákkal küzdő barátaidat, rokonaidat is!
Hozzávalók:
- másfél kg burgonya
- 30 dkg gomba vagy sonka
- 4 dl tejföl
- 5 dkg vaj
- 1 db tojás
- 5 dkg sajt
Elkészítés:
A burgonyákat alaposan megmossuk, szárazra töröljük. Sütőben megsütjük, majd bevágjuk az egyik felét, kikaparjuk a belsejét. Megpároljuk vajban a gombát, fűszerezzük, egy tojással megkötjük. A burgonyákat a töltelékkel megtöltjük, tejföllel leöntjük, majd leszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített sütőben sütjük 10 percig.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!