2014.08.13.
0 perces olvasási idő
Gyors és egyszerű ételt szeretnél készíteni? Bátran próbáld ki alábbi sajtos-tejfölös tésztához való receptünket! Kínáld vele csontritkulásos, lisztérzékeny és hízni vágyó vendégeidet is!
Hozzávalók:
- 50 dkg tészta
- 1 nagy pohár (450 ml) tejföl
- 6 gerezd fokhagyma
- 20 dkg sajt
Elkészítés:
A tésztát megfőzzük. A tejfölbe belenyomjuk fokhagymapréssel a fokhagymát, a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek. Majd egy tányérra egy adag főtt tésztát teszünk, azután a reszelt sajtot. Betehetjük a mikrohullámú sütőbe fél percre, hogy ráolvadjon a sajt. Végül a szósz kerül rá.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!