2016.08.18.
0 perces olvasási idő
Töltött pisztráng zöldségkörettel, tökéletes és frissítő nyári étel, nem igaz? Készítsd el alábbi receptünk alapján az ételt és kínáld vele laktózérzékeny, lisztérzékeny, cukorbeteg, csontritkulásos, hasnyálmirigy vagy keringési problémával küzdő vendégeidet!
Hozzávalók:
- 2 db nagyobb tisztított, filézett pisztráng
- 10-15 dkg apróra vágott olívabogyó
- 1 fej vöröshagyma
- olívaolaj, vaj
- só, bors, citrom
Elkészítés:
Sózzuk meg enyhén a pisztrángokat, majd keverjük össze az apróra vágott vöröshagymát és az olívabogyót. Töltsük meg vele a halakat. A vajat olvasszuk fel, és keverjük össze az olívaolajjal, majd a keverékkel kenjünk ki egy tűzálló tálat. A halakat tegyük a tálba. Süssük 20-30 percig, közben szórjuk meg borssal.
Tálaláskor facsarjunk rá citromot, és díszítsük citromszeletekkel. Kínáljuk friss zöldsalátával.
Nehézség: közepes
Jó étvágyat!