Receptek, étrend

#Receptek #étrend

106 db cikk a témában

#csirke
2010.08.20.

Csirkegulyás cukorbetegeknek

Kicsit kedvezünk most azoknak, akik kedvelik a magyarosabb ízeket. De természetesen a csirkegulyás esetében sem feledkeztünk meg azokról, akik cukorbetegségben szenvednek, mert az alábbi ínycsiklandozó finomságot ők is bátran fogyaszthatják!

#lecsó
2010.08.14.

Lecsós palacsinta

A "palacsinta" szó hallatán mindenkinek összefut a nyál a szájában, és valami kellemes nassolásra és desszertre gondol. Mostani receptünkben egy tuti tippet adunk arra, hogy a palacsinta előételnek is kiváló. Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják, mert rájuk is gondoltunk!

#makaróni
2010.07.25.

Makaróni olaszos módon cukorbetegeknek és gomorfekélyeseknek

Saluto da Italia - avagy Üdvözlet Olaszországból! Ha olasz ételekről van szó, akkor a tészta és a paradicsom elengedhetetlen kelléke a főztünknek. Ezúttal sem lesz ez másképp! Fogyaszthatják cukorbetegek és gyomorfekélyben szenvedők is.

#sütőtök
2010.07.03.

Sütőtök főzelék sajttal hízni vágyóknak

Sokat foglalkoztak már a médiában is a fogyásról, a fogyni vágyókról... Na de mi van azokkal, akik pont ellenkezőleg szeretnének tenni? Íme egy remek recept azoknak, akik pár kilóval vaskosabbnak szeretnék magukat!

#recept
2010.01.02.

Húsos rakott tészta vashiányosoknak

Senki nem szereti a hétvégét házimunkával tölteni, ezért esett választásunk erre a gyorsan elkészíthető, biztos sikert ígérő receptre. Próbáld ki Te is, és meglátod, milyen könnyű elbűvölni a családot! Kínáld vashiányos vagy hízni vágyó barátaidat is!

#burgonyaleves
2009.09.05.

Burgonyaleves crohnosoknak

Ahogy a cím is sugallja, valóban gyorsan tudunk készíteni egyszerű ételeket is. Ilyen étel a burgonyaleves is, amit crohnban szenvedők is fogyaszthatnak.

#pizza
2009.08.04.

Pizzaszósz lisztérzékenyeknek

Pizzát szinte mindenki tud csinálni megfelelő alapanyagok használatával... De nem mindig célravezető előre legyártott hozzávalókkal főzni! Most ragadj fakanalat és egy remek szósz receptjét ajánljuk neked, amit lisztérzékenyeknek is tudunk ajánlani!

#tartármártás
2009.08.01.

Tartármártást lisztérzékenyeknek

Bizonyára már Te is kóstoltad és biztosan ízlett is... Rántott húsok, sajtok kiváló kiegészítői lehetnek a tartármártások. De hogy is készül ez a kis ízfokozó csoda? Lisztérzékenyekre is gondoltunk receptünkben!

#fólia
2009.05.28.

Fóliában sült hagyma epebetegeknek

Epebetegeknek előszeretettel tudjuk ajánlani mostani receptünket, amellyel pár perc alatt, minimális hozzávalóval és erőbefektetéssel nagyszerű ételt tudunk varázsolni.

#recept
2009.05.09.

Burgundi csiga

Az igazi francia éti csiga elkészítése, lépésről lépésre. Nagyon időigényes de megéri!