Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#narancs
2013.10.18.

Narancsos-fokhagymás spenótsaláta vashiányosoknak

Narancs, fokhagyma és spenót. Elég érdekesen hangzik, nemde? Próbáld ki ezt a különleges ízkombinációt és győződj meg magad róla, hogy tényleg finom. Kísérletező kedvűeken kívül vashiányosoknak is ajánljuk.

#spenót
2013.10.14.

Spenótgombóc vegetáriánusoknak

Vegetáriánusoknak és vashiányosoknak ajánljuk ezt a finom köretet, de pompásan illik vadasokhoz és különböző erős ízvilágú húsételekhez.

#máj
2013.10.12.

Sült máj libazsírban a teltebb alakért

Ha teltebb alakot szeretnél olvasd figyelmesen alábbi receptünket és készítsd el, tegyél a dús idomokért! Vashiányos vendégedet is bátran kínáld.

#máj
2013.10.11.

Göngyölt máj vashiányosoknak

Göngyöld cukkinibe, padlizsánba vagy baconbe a májat, így nem csak az ízek, hanem a látvány világa előtt is hódolsz! Ajánljuk vashiányosoknak is.

#sonka
2013.10.09.

Sonkás spenót vashiányosoknak

Alább egy olyan szósz receptjét olvashatod, mely könnyen elkészíthető, egészséges és rendkívül finom. Kanalazd rá a szószt a rizsre és kínáld vashiányos barátaid ezzel a fél órán belül elkészíthető étellel.

#sajt
2013.10.05.

Sajtos metéltfelfújt chronosoknak

A cérnametéltre mindig a húsleves elengedhetetlen kellékeként gondolunk. De miért is ne nyitnánk egy kis kreativitással távlatokat? Ha üres a hűtő és csak tésztát, sajtot és tojást találsz, készítsd el alábbi receptünk alapján a sajtos metéltfelfújtat, amit chronosok is fogyaszthatnak.

#spenót
2013.10.03.

Spenót mozzarellahálóban vashiányosoknak

Szeretnél valami könnyen és gyorsan elkészíthető ételt ebédre, ami nem terheli a gyomrod és egészséges is? Ilyet nehéz találni, de mi ebben is segítünk. Alábbi receptünket a zsúfolt hétköznapok emberein kívül vashiányosoknak is ajánljuk.

#gyümölcs
2013.10.01.

Gyümölcsös túrókrém chronosoknak

Kívánod a nyárias, könnyű ízeket? Ennél egy gyorsan és könnyen elkészíthető, ám mégis ízletes desszertet kevés alapanyagból? Készítsd el alábbi receptünk alapján a gyümölcsös túrókrémet! Chronosoknak is bátran ajánljuk fogyasztását.

#fűszer
2013.09.30.

Fűszeres máj vashiányosoknak

A máj ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag. Fogyassz minél többet, hogy egészségesebb legyen az életmódod. Vashiányosoknak és hízókúrázóknak is ajánljuk.

#szpanakopitta
2013.09.29.

Szpanakopitta (Görög spenótos lepény) vashiányosoknak

A görög gasztronómia egy szeletkéjét repíted otthonodba, ha elkészíted a szpanakopittát. A rengeteg zöldséget tartalmazó lepény vitamindús étrendet biztosít. Vágjanak egy szeletet a vashiányosoknak is!

#gomba
2013.09.27.

Gombás máj sütőben sütve vashiányosoknak

Szeretnél valami különlegesebbet készíteni májból, mint az egyszerű pirított máj? Alábbi receptünk nem nehéz, de mindenki imádni fogja a benne rejlő ízkombinációt! Vashiányosok is bátran fogyasszák!

#könnyű recept
2013.09.26.

Alföldi hússalátával töltött paradicsom

Szeretnél valami egyedit, különlegeset enni, ami nem terheli a gyomrod? Az alábbi ételt könnyű elkészíteni és ha szereted a paradicsomot, akkor akár a kedvenceddé is válhat, az sem jelent problémát, ha lisztérzékeny vagy.

#leves
2013.09.25.

Scsí savanyú káposztával

Otthonodba varázsolhatod az oroszok ízvilágát a scsí levessel. Alapja a káposzta és egyéb zöldséget. Jó étvágyat hozzá!