Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#padlizsán
2014.02.08.

Padlizsánkrém lisztérzékenyeknek

A padlizsán tartalmaz C- és A-vitamint, és igen gazdag ásványi sókban is, ráadásul nagyon finom. Ha krémként készítjük el, akkor pirítóssal tökéletes párosítás reggelire vagy vacsorára. Lisztérzékenyek is nyugodtan választhatják alábbi receptünket.

#velencei rántott
2014.01.31.

Velencei rántott máj vashiányosoknak

Gondoltál már arra, hogy a májat kirántsd? Itt az idő, hogy megtedd! A máj ásványi anyagokban, vasban gazdag, ezért mindenkinek ajánljuk fogyasztását, különösen a vashiányosoknak.

#juhtúró
2014.01.30.

Juhtúrós csőben sült brokkoli vegetáriánusoknak

Ha vegetáriánus vendégeid érkeznek látogatóba ne pánikolj a menü miatt! A főétel legyen juhtúrós csőben sült brokkoli! Ajánljuk epebetegeknek, csontritkulásosoknak, gyomorfekélyeseknek, crohnosoknak és keringési problémákkal küzdőknek is.

#párolt
2014.01.28.

Párolt savanyú káposzta cukorbetegeknek

Csemegeuborka a boltból? Felejtsd el! Készítsd el házilag a hús mellé való savanyúságot, a párolt káposztát! Ajánljuk lisztérzényeknek és cukorbetegeknek is.

#sonka
2014.01.24.

Sonkás vendégváró háromszögek lisztérzékenyeknek

Meguntad, hogy a vendégeid meggyes piskótát majszoljanak? Készítsd el a számukra a sonkás vendégváró háromszöget, mely kreatív, mutatós és könnyű elkészíteni! Lisztérzékeny vendégeidnek is nyugodt szívvel kínálhatod.

#székelykáposzta. káposzta
2014.01.21.

Székelykáposzta lisztérzékenyeknek

Őrizd a magyar hagyományokat, készítsd el te is a székelykáposztát! Vitamindús, könnyen elkészíthető és laktató étel. Ha alábbi receptünk alapján készíted el, bátran kínálhatod lisztérzékeny vendégeidet is. Jó étvágyat hozzá!

#körözött
2014.01.19.

Körözött cukorbetegeknek

A körözött pirítóssal remek reggelire vagy vacsorára, egyszerűen, gyorsan elkészíthető és nagyon finom. Bátran fogyaszthatják cukorbetegek és lisztérzékenyek egyaránt.

#tojas
2014.01.10.

Tojásos rizs laktózérzékenyeknek

Ha köretnek valami különösebbet akarsz, mint az egyszerű rizs, akkor a tojásos rizs neked való! Gyors, könnyű és finom, amit laktóz- és lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatnak.

#zöldség
2014.01.09.

Zöldséges rétes három fajta töltelékkel

Zöldégimádó, vegetáriánus vagy vashiányos barátaid látogatnak meg, és nem tudod, mivel kedveskedj nekik? Itt a felmentősereg! Készíts nekik zöldséges rétest! Alábbi receptünkben háromféle töltelék közül választhatod ki a kedvedre valót.

#hal
2014.01.04.

Halsaláta cukorbetegeknek

Gyorsan elkészíthető, egészséges és friss étel? Létezik ilyen! Készítsd el alábbi receptünk alapján a halsalátát, amit lisztérzékenyeknek és cukorbetegeknek egyaránt ajánlunk.

#leves
2013.12.31.

Vöröslencse krémleves

Szilveszterkor mindenki lencsét fogyaszt. Gondoltál már arra, hogy paradicsomkonzervvel dobd fel a krémleves? Itt az idő, hogy kipróbáld ezt a házi praktikát és vörös lencseleves kerüljön az ünnepi asztalra. Lisztérzékeny családtagjaidat, barátaidat is bátran kínálhatod a levesből.

#linzer
2013.12.18.

Málnás-mandulás linzer csontritkulásosoknak

Karácsony közeledtével jó ötlet linzert készíteni. Egyaránt a gyermekek és felnőttek kedvence, mutatós és nagyon finom. Kínáld bátran csontritkulásos szeretteidet!

#aszalt szilva
2013.12.16.

Aszalt szilvával töltött csirkemell csontritkulásosoknak

Tipikus ünnepi étel az aszalt szilvával töltött csirkemell. Készítsd el könnyedén alábbi receptünk alapján, és varázsolj ünnepi hangulatot otthonodba! Az ünnepi asztalnál falatozzanak jó étvággyal a csontritkulásosok is.

#alufóliás
2013.12.14.

Alufóliás burgonya lisztérzékenyeknek

Szeretnéd a vendégeidet valami mutatóssal és finommal kínálni, de gyorsan kell elkészíteni? Ez a megfelelő recept számodra! Lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják az ily módon elkészített burgonyát.