Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#zöldség
2013.12.05.

Hagymás krumpli fokhagymás spenóttal vegetáriánusoknak

Vegetáriánus barátaid látogatnak meg, és a salátánál kiadósabb étellel akarod őket kínálni? Olvasd el alábbi receptünket, garantáltan sikered lesz eme zöldségcsodával! Vegetáriánusok mellett vashiányosoknak is bátran ajánljuk.

#spenó
2013.12.01.

Spenótleves vashiányosoknak

A spenótfőzeléket mindenki ismeri, de mi a helyzet a spenótlevessel? Ez a leves méltatlanul van mellőzve a köztudatból. Alapanyaga, a spenót rengeteg vasat és vitamint tartalmaz, így fontos az egészséges étrend kialakításához. Kanalazzák alábbi levesünket a vashiányosok is!

#töltött
2013.11.22.

Töltött paprika lisztérzékenyeknek

Meguntad a rántott húst és a sült húst? Tedd változatosabbá és egészségesebbé étrended alábbi receptünk segítségével! Ajánljunk lisztérzékenyeknek és chronosoknak is.

#csalán
2013.11.20.

Csalánkrém leves epebetegeknek

A csaláncsípés felpezsdíti a vérkeringést, ez köztudott. Az étrendedet pedig felpezsdítheti az ebből készült leves. Receptünknél szem előtt tartottuk az allergiások, az epebetegek, a csontritkulásosok, a cukorbetegek, a gyomorfekélyesek, a keringési- és a hasnyálmirigy problémákkal küzdők és a vashiányosok különleges igényeit is.

#savanyú
2013.11.16.

Savanyú máj vashiányosoknak

Nehezen tudod elképzelni hogy milyen ízű lehet a savanyú máj? Készítsd el otthon egyszerűen ezt a ételkülönlegességet, győződj meg róla, hogy finom! Ajánljuk fogyasztását a vashiányosoknak és a teltebb alakra vágyóknak is.

#allergia
2013.11.14.

Salátafőzelék keringési problémásoknak

Gondoltál már arra, hogy a salátaleveleket ne csak salátaként fogyaszd? Készítsd el alábbi receptünk alapján könnyedén az ízletes salátafőzeléket! Ajánljuk allergiások, epebetegek, gyomorfekélyesek, keringési problémások, vashiányosok, crohnosok és vesebetegek számára is.

#máj
2013.11.13.

Berlini máj vashiányosoknak

Alapvetően só nélkül készítjük el a májat, sós körettel tesszük még izgalmasabbá alábbi ételünket. Elkészítése nem a legkönnyebb, de garantáltan megéri ezért az ízvilágért fáradozni. Vashiányosoknak is ajánljuk.

#spenót
2013.11.06.

Spenótos lasagne vashiányosoknak

Legyél kreatív, csempéssz vitamindús spenótot az olaszos ízvilágú lasagnebe! Kínáld vashiányos vendégeidnek, mind a tíz ujjukat megnyalják majd!

#spenót
2013.11.04.

Spenótos csirke vashiányosoknak

Vashiányos vagy, és nem tudod hogyan segíthetnél ezen? Változtass az étrendeden! Kezdhetnéd például az alábbi recept elkészítésével, meglátod, ízleni fog.

#gyombér
2013.10.29.

Gyömbéres-fahéjas máj vashiányosoknak

El tudod képzelni a gyömbér, a fahéj és a máj külön-külön is karakteres ízvilágának találkozását? Nehezedre esik, igaz? Készítsd el a konyhában, hogy meggyőződj róla: ami meglepően különleges, az nem rossz! Vashiányosoknak is ajánljuk.

#borsó
2013.10.28.

Borsófőzelék töltött karalábéval epebetegeknek

Töltött karalábé? Pláne borsófőzelékkel? Ugye neked is felszaladt a szemöldököd? Győződj meg magad felőle: nem csak nagyon ízletes, de egészséges és laktató is! Kínáld chronos, epebeteg, gyomorfekélyes, keringési- és hasnyálmirigy problémákkal küzdő barátaidnak is.

#máj
2013.10.27.

Májpuffancs vashiányosoknak

Az egész család és annak vashiányos tagjai örömére szolgálhat alábbi ételünk: a májpuffancs! Készítsd el könnyedén és gyorsan,tálald, rögtön tele is vannak a korgó hasak!

#spenót
2013.10.23.

Spenótos batyu vashiányosoknak

Többfogásos ebédet adsz, de nincs az előételhez ötleted? Itt a segítség! Alábbi receptünk alapján könnyen elkészítheted a spenótos batyut, amit vashiányos vendégeidnek is kínálhatsz.

#spenót
2013.10.22.

Spenótos rakott krumpli a teltebb idomokért

A rakott krumplit mindenki ismeri, bolondítsd meg egy kis spenóttal, hogy különlegesebb íze legyen ennek a hagyományos ételnek. Így különlegességként kínálhatod vashiányos és hízni vágyó vendégeidnek, családtagjaidnak.

#máj
2013.10.21.

Májas ragu vashiányosoknak

A ragut Európa-szerte ismerik és élvezettel fogyasztják. Készítsd el Te is! Vashiányos vendégeid is falatozzanak!