Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#spenót
2013.09.24.

Spenótszószos tészta a teltebb idomokért

Unod már a mindennapi húsfogyasztást? Mit szólnál a spenótszószos tésztához? Ajánljuk hízni vágyóknak és a spenót vastartalma miatt a vashiányosoknak is.

#szoljanka
2013.09.19.

Szoljanka lisztérzékenyeknek

Ha szeretnél gazdag levest enni, akkor próbáld ki az alábbi receptet. Sok marhahúst és zöldségeket tartalmaz. Lisztérzékeny barátaidnak is kínáld a kiadós levest.

#spenót
2013.09.17.

Spenót főzelék vashiányosoknak

A spenót főzelék magába és köretként is rendkívül finom és egészséges. Alábbi receptünket ajánljuk vashiányos olvasóink figyelmébe.

#kéksajt
2013.09.13.

Kéksajtos tészta barnahagymával

Tészta szósszal, tészta pörkölttel... Unod már? Kóstold meg a kéksajtos tésztát barnahagymával, ami alábbi receptünk alapján könnyedén elkészíthetsz. Ajánljuk vashiányosoknak is.

#spenót
2013.09.11.

Spenótos palacsinta

Mindenki szereti a kakaós, lekváros, túrós vagy nutellás palacsintát. Próbáld ki a spenótos palacsintát is. Kedveskedhetsz vele vegetáriánus, hízni vágyó és vashiányos barátaidnak és rokonaidnak is.

#csirkeragu
2013.09.08.

Csirkeragu leves laktóz- és lisztérzékenyeknek

Ez a leves jól jöhet azoknak, akik gyorsan szeretnének finomat főzni. Sok zöldséget és csirkehúst tartalmaz, ezért laktató, de nem terheli a gyomrot. Liszt- és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.

#Mexikó
2013.09.07.

Mexikói zöldségleves lisztérzékenyeknek

Szeretnél pár pillanat erejéig elrepülni Mexikóba, és otthonodba varázsolni a pikáns ízeket? Itt lehetőség. Próbáld ki alábbi receptünket, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#csirke
2013.09.05.

Szárnyas hússaláta

Eleged van már azokból az ételekből, amik leterhelik a gyomrod? Amik után úgy érzed, hogy mozdulni sem bírsz? Készítsd el a lentebbi recept alapján a szárnyas hússalátát, és nem lesznek ilyen problémáid! Chronnal és gyomorfekéllyel küzdők is fogyaszthatják ezt a salátát.

#canelloni
2013.09.04.

Spenótos canelloni

A canelloni tipikus olasz étel, dobd fel egy kis spenóttal és bűvölj el vele mindenkit! Bátran kínáld vashiányos barátaidnak is.

#virsli
2013.08.31.

Virslisaláta cukorbetegeknek

Kevés időd van elkészíteni a vacsorát egy cukorbeteg barátodnak? Ne pánikolj! Alábbi receptünk alapján készítsd el a virslisalátát, amit cukorbetegek, chronosok és csontritkulásosak egyaránt fogyaszthatnak.

#spenót
2013.08.30.

Spenótos-sajtos rétes vashiányosoknak

Az almás rétest mindenki szereti. Miért ne próbálnál meg valami különlegesebbet is? Lentebb a spenótos-sajtos rétes receptjét olvashatod, amivel vashiányosokat és cukorbetegeket is bátran kínálhatsz.

#spenót
2013.08.27.

Spenótos rizottó sült karajjal

Hagyományos olasz rizottót biztosan kóstolta és el is készítette már mindenki. Ennek a változatnak is adjuk meg az esélyt! Alábbi receptünket chronosoknak, vashiányosoknak és hasnyálmirigy problémákkal küzdőknek is ajánljuk.