Receptek, étrend

#Receptek #étrend

106 db cikk a témában

#savanyú
2013.11.16.

Savanyú máj vashiányosoknak

Nehezen tudod elképzelni hogy milyen ízű lehet a savanyú máj? Készítsd el otthon egyszerűen ezt a ételkülönlegességet, győződj meg róla, hogy finom! Ajánljuk fogyasztását a vashiányosoknak és a teltebb alakra vágyóknak is.

#spenót
2013.11.06.

Spenótos lasagne vashiányosoknak

Legyél kreatív, csempéssz vitamindús spenótot az olaszos ízvilágú lasagnebe! Kínáld vashiányos vendégeidnek, mind a tíz ujjukat megnyalják majd!

#gyombér
2013.10.29.

Gyömbéres-fahéjas máj vashiányosoknak

El tudod képzelni a gyömbér, a fahéj és a máj külön-külön is karakteres ízvilágának találkozását? Nehezedre esik, igaz? Készítsd el a konyhában, hogy meggyőződj róla: ami meglepően különleges, az nem rossz! Vashiányosoknak is ajánljuk.

#borsó
2013.10.28.

Borsófőzelék töltött karalábéval epebetegeknek

Töltött karalábé? Pláne borsófőzelékkel? Ugye neked is felszaladt a szemöldököd? Győződj meg magad felőle: nem csak nagyon ízletes, de egészséges és laktató is! Kínáld chronos, epebeteg, gyomorfekélyes, keringési- és hasnyálmirigy problémákkal küzdő barátaidnak is.

#spenót
2013.10.23.

Spenótos batyu vashiányosoknak

Többfogásos ebédet adsz, de nincs az előételhez ötleted? Itt a segítség! Alábbi receptünk alapján könnyen elkészítheted a spenótos batyut, amit vashiányos vendégeidnek is kínálhatsz.

#sajt
2013.10.05.

Sajtos metéltfelfújt chronosoknak

A cérnametéltre mindig a húsleves elengedhetetlen kellékeként gondolunk. De miért is ne nyitnánk egy kis kreativitással távlatokat? Ha üres a hűtő és csak tésztát, sajtot és tojást találsz, készítsd el alábbi receptünk alapján a sajtos metéltfelfújtat, amit chronosok is fogyaszthatnak.

#leves
2013.09.25.

Scsí savanyú káposztával

Otthonodba varázsolhatod az oroszok ízvilágát a scsí levessel. Alapja a káposzta és egyéb zöldséget. Jó étvágyat hozzá!

#szoljanka
2013.09.19.

Szoljanka lisztérzékenyeknek

Ha szeretnél gazdag levest enni, akkor próbáld ki az alábbi receptet. Sok marhahúst és zöldségeket tartalmaz. Lisztérzékeny barátaidnak is kínáld a kiadós levest.

#spenót
2013.09.17.

Spenót főzelék vashiányosoknak

A spenót főzelék magába és köretként is rendkívül finom és egészséges. Alábbi receptünket ajánljuk vashiányos olvasóink figyelmébe.

#canelloni
2013.09.04.

Spenótos canelloni

A canelloni tipikus olasz étel, dobd fel egy kis spenóttal és bűvölj el vele mindenkit! Bátran kínáld vashiányos barátaidnak is.

#tészta
2013.08.23.

Főtt tészta fűszeres parajmártással

Laktózérzékeny vagy vashiányos rokonok jönnek látogatóba? Íme egy könnyen elkészíthető recept, melyből kockázat nélkül ehetik ők is a repetát a többiekkel együtt.

#tárkonyos pulykaragu leves
2013.08.22.

Tárkonyos pulykaragu-leves lisztérzékenyeknek

Szereted a tárkonyos ízvilágot és a pulykahús omlósságát? Itt az idő, hogy kipróbáld a tárkonyos pulykaragu levest, amit lisztérzékeny barátaidnak, családtagjaidnak is bátran kínálhatsz.