Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#linzer
2013.08.25.

Linzertészta kukoricalisztből

Linzer, tea és egy jó beszélgetés. Ki ne szeretné? Itt egy recept, hogy ez efféle élvezeteket a lisztérzékenyek is élvezhessék.

#sajt
2013.08.24.

Sajtos-tejszínes spagetti

Hozd el az otthonodba az olaszok tésztaszeretetének egy szeletét. Kóstold meg a sajtos-tejszínes spagettit, amit csontritkulásosok is bátran fogyaszthatnak.

#tészta
2013.08.23.

Főtt tészta fűszeres parajmártással

Laktózérzékeny vagy vashiányos rokonok jönnek látogatóba? Íme egy könnyen elkészíthető recept, melyből kockázat nélkül ehetik ők is a repetát a többiekkel együtt.

#tárkonyos pulykaragu leves
2013.08.22.

Tárkonyos pulykaragu-leves lisztérzékenyeknek

Szereted a tárkonyos ízvilágot és a pulykahús omlósságát? Itt az idő, hogy kipróbáld a tárkonyos pulykaragu levest, amit lisztérzékeny barátaidnak, családtagjaidnak is bátran kínálhatsz.

#saláta
2013.08.15.

Diós uborkasaláta epebetegeknek

Szeretnéd feldobni az egyszerű uborkasalátát? Gondoltál már a mazsolára és a dióra? Ha tetszik az ötlet, próbáld ki. Epebetegek és vegetáriánusok is bátran fogyaszthatják.

#sonka
2013.08.14.

Prágai sonkás szelet

Nyári estékre ideális az alábbi étel, finom és kihívásnak sem utolsó. Hízókúrázóknak ajánljuk.

#vagdalthús
2013.08.13.

Vagdalthús májjal hízókúrázóknak

Dobd fel a vagdalthúst csirkemájjal! Gondoltál már rá? Akkor itt az ideje, hogy megvalósítsd az elképzelésedet. Segítségképp itt egy recept, ami májat tartalmaz a hozzávalók között. Hízókúrázóknak és vashiányosoknak is ajánljuk.

#sajt
2013.08.11.

Sajtos spagetti lisztérzékenyeknek

Szinte mindenki szereti a spagettit. Miért pont a lisztérzékenyektől vonnánk meg az általa nyújtott élvezeteket? Alábbi receptünk spagettije gluténmentes hozzávalói jóvoltából számukra is fogyasztható, készítsd el nekik!

#kenyér
2013.08.10.

Rakott kenyér lisztérzékenyeknek

Ez a recept nagyon hasonlít a lasagne receptjéhez, csak sokkal könnyebb és gyorsabb elkészíteni. Nincs másra szükséged, mint gluténmentes kenyérre és darált sertéshúsra.

#hideg
2013.08.08.

Hideg egreskrémleves kiwivel

Egres: kevéssé ismert, méltatlanul mellőzött ez a soknevű, igénytelen, de rendkívül értékes kis gyümölcsünk. Készítsünk belőle levest, bolondítsuk meg kiwivel. Alábbi receptünket ajánljuk chronosok figyelmébe.

#pinkáns
2013.08.07.

Pikáns cukkinis csirkemell

Kóstold meg ezt a friss, nyári ételt. Nem terheli meg a gyomrod és egészséges. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#palócleves
2013.08.05.

Palócleves lisztérzékenyeknek

A magyarok egyik hagyományos étele a palócleves, készítsd el te is otthon. A magyarok specialitásával kínáld lisztérzékeny barátaidat is.