Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#lisztérzékeny
2013.07.06.

Májropogós kukoricabundában

Ha szereted a csirkemájból készült ételeket, akkor ez a recept segít még ízletesebbé tenni főztödet. Még az sem lehet akadály, ha lisztérzékeny vagy.

#lisztérzékeny
2013.07.05.

Boros csirkecomb lisztérzékenyeknek

Unod a csirkét? Különleges ízekre vágysz? Finom ízkombinációt ad a mustár, a paradicsom, a citrom és a fehérbor együttese, ezzel dobd fel a mindennapi húsételt! Lisztérzékeny barátaidat is hívd meg ebédre vagy vacsorára.

#alma
2013.07.03.

Almás rétes cukorbetegeknek

Íme egy egyszerű és nagyon finom desszert receptje, amivel cukorbeteg barátaidat is bátran megkínálhatod!

#csirke
2013.07.01.

Borsos csirkecomb három pürével

Kihívást és különleges ízvilágot szeretnél? Próbáld ki az alábbi receptet, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.

#gomba
2013.06.30.

Gombás sajtos csirkemell

Lisztérzékeny vagy cukorbeteg ismerősök, barátok látogatnak meg egy nyári délutánon és nem tudod mivel kínáld őket, ami biztosan kockázatmentes számukra is? Itt a segítség, friss és finom az alábbi recept alapján elkészített csirkemell.

#epebeteg
2013.06.28.

Székely almás hús epebetegeknek

Szeretnél különleges ízeket kipróbálni? Nincs újabb ötleted a családi ebédekhez? Segítünk: íme egy ízletes recept sertés karajból, amit az epebetegeknek is ajánlunk.

#fűszeres paradicsomleves
2013.06.25.

Fűszeres paradicsomleves cukorbetegeknek

Egyik legelterjedtebb és legegészségesebb zöldségünket, a paradicsomot számtalan formában lehet elkészíteni. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy hogyan tudod könnyedén összeütni egy kellemes, fűszeres leves formájában. Fakanalat a kézbe!

#recept
2013.06.19.

Szárnyas cukkini gyomorfekélyeseknek

A nagy nyári melegben ki ne vágyna gyorsan és könnyen elkészíthető, frissítő, könnyű ételre? Próbáld ki receptünket, hidd el, nem fogsz csalódni! Fogyasszák bátran az allergiások, az epebetegek és a gyomorfekélyesek is.

#eper
2013.06.12.

Hogyan készítsünk epertortát?

Kora nyári, könnyed desszert. Ki az, aki ellent tud állni egy igazán szépen elkészített epertortának? Receptünk összeállításakor odafigyeltünk, hogy lisztérzékenyek és csontritkulásban szenvedők is élvezhessék eme remek eperszeletet.