Receptek

#Receptek

434 db cikk a témában

#spenót
2014.03.19.

Spenót cukorbetegeknek

Sokan nem kedvelik a spenótot, pedig számunkra elengedhetetlen vitaminokkal van teli. Végső soron Popeye izmai is ettől dagadnak! Fogyasszák cukorbetegek, gyomorfekélyesek és epebetegek egyaránt!

#pompos
2014.03.18.

Pompos laktózérzékenyeknek

Ki ne szeretné a kenyérlángost, azaz a pompost? Vásárokon, fesztiválokon, pékeknél, szinte mindenhol kapni különféle ízben. Na de azokat fogyaszthatják-e liszt- és laktózérzékenyek, tojásallergiások? A mi receptünk alapján készült pompost mindenki fogyaszthatja.

#stíriai
2014.03.17.

Stíriai metélt csontritkulásosoknak

Ha egy egyszerűen elkészíthető desszertet szeretnél, akkor a stíriai metélt tökéletes választás számodra. Bátran kínáld lisztérzékeny, csontritkulásos és gyomorfekélyes vendégeidet is!

#szendvicssütó
2014.03.14.

Szendvicssütős túrós batyu hízni vágyóknak

Készítettél már túrós batyut szendvicssütőben? Nem? Hát próbáld ki, az eredmény ínycsiklandó lesz! Bátran fogyasszák lisztérzékenyek és hízni vágyók egyaránt.

#kókusz
2014.03.13.

Kókuszkocka hízni vágyóknak

A kókuszkocka mindenki kedvence, sütés nélkül egyszerűen elkészíthető. Ráadásul a mézes tésztának köszönhetően nem szárad ki, így már pár nappal a fogyasztás előtt megsüthetjük, majd száraz, hűvös helyen tároljuk.

#tejföl
2014.03.05.

Tejfölös tökfőzelék crohnosoknak

A tökfőzeléket könnyen és gyorsan elkészíthetjük, finom és nagyon egészséges. Kell ennél több? Ráadásul ha alábbi receptünk alapján tejfölösen készíted el, akkor crohnosok, cukorbetegek, epebetegek, gyomorfekélyesek és keringési problémákkal küzdők is fogyaszthatják.

#képviselőfánk
2014.02.28.

Képviselőfánk epebetegeknek

A képviselőfánk kevés anyagból áll, viszonylag olcsó az előállítása, és a legtöbb ember kedvence, ugyanakkor kevesen mernek megpróbálkozni vele. Pedig igazán megéri. Ha vendégeidet ezzel kínálod, nem is fogják elhinni, hogy te magad készítetted és nem cukrászdából hozattad. Bátran fogyasszák epebetegek, lisztérzékenyek, gyomorfekélyesek és hízni vágyók is.

#lekvár
2014.02.27.

Lekváros bukta laktózérzékenyeknek

Sajnos a manapság kapható bukták még csak meg sem közelítik a nagyiféle házi süteményt. Hiányzik belőlük a lekvár, a tészta pedig sokszor száraz és szikkadt. Ha valódi, omlós buktára vágysz, legjobb, ha magad készíted el. Próbáld ki receptünket, amit még a nagyi is megirigyelne! Fogyaszthatják lisztérzékenyek, laktózérzékenyek és hízni vágyók is.

#káposzta
2014.02.24.

Káposztaleves cukorbetegeknek

A káposztában rengeteg a B- és a C-vitamin. Készítsük el a káposztalevest, és őrizzük meg családunk egészségét! Fogyaszthatják cukorbetegek, liszt- és laktózérzékenyek, allergiások, gyomorfekélyesek, keringési- és májproblémákkal küzdők is.

#orosz
2014.02.23.

Orosz hússaláta epebetegek

Nincs kedved vagy időd órákon át főzni? Ha sietsz, akkor kitűnő választás az orosz saláta! Gyors, egészséges és könnyű étel. Ajánljuk epebetegeknek, gyomorfekélyeseknek és lisztérzékenyeknek is.

#csokoládé
2014.02.19.

Forró csoki a teltebb alakért

Tél van, na de a hangulatod is békét és meghittséget tükröz? Ha nem, akkor készíts forrócsokit receptünk alapján, nyiss ki egy könyvet és pihenj! Lisztérzékenyek és a teltebb idomokra vágyók is igyák!

#joghurt
2014.02.17.

Joghurtos cikóriasaláta crohnosoknak

A cikória télen talán az egyetlen vitaminforrás, amit minden áruházban be lehet szerezni. A vitamindús étrend pedig az egészséges életmód elengedhetetlen része. Ajánljuk fogyasztását lisztérzékenyeknek, keringési problémákkal küzdőknek, crohnosoknak, gyomorfekélyeseknek, csontritkulásosoknak, hasnyálmirigy problémásoknak.

#tej
2014.02.16.

Tejjel készült burgonyakrémleves gyomorfekélyeseknek

Ha egy nagyon egyszerű, ugyanakkor ízletes és laktató levest szeretnél készíteni, akkor az alábbi receptünket neked ajánljuk! Bátran fogyasszák gyomorfekélyesek, epebetegek, lisztérzékenyek, hasnyál- vagy májproblémákkal küzdők egyaránt!

#káposzta
2014.02.11.

Káposztasaláta lisztérzékenyeknek

Télen kevés a vitaminforrás. Miből pótolod a hideg napokon az immunrendszered számára elengedhetetlen anyagokat? Ajánljuk figyelmedbe a káposztasalátát! Fogyasszák bátran keringési problémákkal küzdők, a liszt- és laktózérzékenyek is.